هدف نیروهای عراقی اینستاگرام فاضلاب تروریست

هدف: نیروهای عراقی اینستاگرام فاضلاب تروریست تصویر وبگردی فاضلاب تلگرام

گت بلاگز اخبار پزشکی خوردن مداوم ماهی باعث ضعف معده و برص می‌شود

گوشت ماهی جهت صاحبان مزاج سرد و تر, افراد با غلبه سردی و تری در مغز,کسانی که عصب و معده بلغمی (سردوتر) دارند مخصوصا در افراد چاق، مضر هست؛ مداومت در خوردن ماهی

خوردن مداوم ماهی باعث ضعف معده و برص می‌شود

خوردن مداوم ماهی باعث ضعف معده و برص می شود

عبارات مهم : زنجبیل

گوشت ماهی جهت صاحبان مزاج سرد و تر, افراد با غلبه سردی و تری در مغز,کسانی که عصب و معده بلغمی (سردوتر) دارند مخصوصا در افراد چاق، مضر هست؛ مداومت در خوردن ماهی در مناطق غیرمعمول باعث ضعف معده و اسباب بیماری برص (پیسی) را فراهم می کند.

به گزارش تسنیم، محیط زیست مطلق ماهی از نظر طب ایرانی سرد و تر هست؛ عالی ترین نوع ماهی, ماهی است که در آب جاری جنب و جوش داشته باشد.

خوردن مداوم ماهی باعث ضعف معده و برص می‌شود

ماهی روبیان که به میگو مشهور هست، دارای مزاجی گرم و تر است و اگر با روغن نارگیل و پیاز کباب شود, محرک قوای باروری و گرم کننده رحم, مقوی اعصاب, مولد خون و از بین برنده کرم کدو است.

خوردن ماهی، شبها ممنوع است لیکن بدترین وقت خوردن ماهی، در وعده شام است, خوردن ماهی هنگام شب باعث بیماری می شود؛ در وعده شام به علت محیط زیست سرد شب بهتر است, غذایی با طبع گرم و تر مصرف شود.

گوشت ماهی جهت صاحبان مزاج سرد و تر, افراد با غلبه سردی و تری در مغز,کسانی که عصب و معده بلغمی (سردوتر) دارند مخصوصا در افراد چاق، مضر هست؛ مداومت در خوردن ماهی

اشخاصی که در اثر خوردن ماهی دچار تهوع می شوند، می توانند جهت جلوگیری از این حالت از آب “به”، آب زیره یا دم کرده زنجبیل استفاده کنند, گوشت دم و حوالی باله های به باعث حرکت زیاد آن نواحی لطیف تر است.

مداومت در خوردن ماهی در مناطق غیرمعمول باعث ضعف معده و اسباب بیماری برص (پیسی) را فراهم می کند همچنین آشامیدن آب بعد از خوردن ماهی بسیار زیان آور هست؛ مصرف ماهی همراه با شیر, ماست و تخم مرغ یا گوشت سایر حیوانات بسیار مضر بوده و موجب بروز بیماری های مزمن می شود.

مصلح ماهی در افراد بلغمی (سرد و تر)، زنجبیل پرورده، گلقند، ترشی کبرو گلپر هست؛ گرم مزاجان می توانند ماهی را با کمی سرکه مصرف کنند, ماهی باعث تشنگی می شود, نباید بعد از ورزش سنگین، خشم مفرط و به طور کلی بعد از هر عملی که گرم کننده معده هست، غذاهایی که سریع در معده فاسد می شود مانند ماهی مصرف کرد.

خوردن مداوم ماهی باعث ضعف معده و برص می‌شود

گوشت ماهی جهت صاحبان مزاج سرد و تر, افراد با غلبه سردی و تری در مغز, کسانی که عصب و معده بلغمی (سرد و تر) دارند مخصوصا در افراد چاق، مضر است.

بهتر است ماهی روی آتش کباب و به صورت تازه مصرف شود, ماهی کبابی بهتر از بریان شده است آن در روغن است, لیکن هضم معدی آن راحت تر است, ماهی که همان روز صید شده است باشد و بوی بد نیز نداشته باشد عالی ترین نوع ماهی است آیا که گوشت ماهی لطیف است و سریعاً دچار عفونت و فساد می شود, ماهی سواحل دریا بهتر، نازک تر و لذیذ تر از ماهی رودخانه است , ماهی قنات, گودال ها و چشمه های کوچک و زمین های پست و آب های کثیف، بدبو است, مخصوصا اگر راکد باشد.

گوشت ماهی جهت صاحبان مزاج سرد و تر, افراد با غلبه سردی و تری در مغز,کسانی که عصب و معده بلغمی (سردوتر) دارند مخصوصا در افراد چاق، مضر هست؛ مداومت در خوردن ماهی

کباب ماهی تازه سریع الهضم و صالح الکیموس، مرطب و چاق کننده مخصوصا در زنان است, بهتر است اندازه ماهی میانگین باشد و حرکت زیاد و فلس بسیار نیز از نشانه های ماهی خوب است.

ماهی دریا و آب شور، رطوبت کمتری دارد و بعضی انواع ماهی ها نسبت به بعضی از سردی کمتری برخوردارند؛ ماهی نمک سود از هر نوع که باشد گرم و مایل به خشکی است, ماهی نمک سود کهنه، گرم و خشک است ولی از نظر غذاییت، غذاییت چندانی ندارد.

خوردن مداوم ماهی باعث ضعف معده و برص می‌شود

واژه های کلیدی: زنجبیل | بیماری | افراد چاق | خوردن ماهی | اخبار پزشکی

دانلود


دانلود فایل ها

نویسنده : blogzz